First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Misaki PureBlood | September 06, 2017 |

Misaki jarang join giveaway, so today I will join this giveaway by cute lil Pinky from Sarawak :) Sebab join? 

1. Nama blog ada buku dekat situ :3 that's why Misaki nak join

2. Sebab dah lama sangat tak join giveaway O.O

3. Since, ni first giveaway adik Pinky :3 So, untuk memeriahkan suasana :3 ehhhhh XD and boleh kenal-kenal dengan blogger baru O.O Tetiba :P

Anyway, kalau ada blogger yang nak join giveaway ni senang saja caranya:

1. Wajib menetap di Malaysia
2. Follow Blog Buku Pinky
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.

Senang saja kan? So, bolehlah korang join!!!

Ada hadiah menarik kalau join giveaway Blog Pinky ni ^_^ Ada hadiah reload, hadiah duit, bookmark magnet comel... Kalau korang peminat bookmark magnet bolehlah join. Mana tahu rezeki dapat bookmark magnet, walaupun hadiah saguhati ^^ 

Jangan lupa visit sponsor giveaway Buku Pinky :3 

Boleh check di blog Buku Pinky :D 
Hehehehe XD

I hope I win, tapi, kalau tak menang pun tak apa :3


GOOD LUCK untuk semua orang yang join!!!


22 comments:

  1. all the best , ccl baru follow sini #240
    jemput ke sini http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/09/menang-voucher-rm50-dari-printcious.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama...good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html?zx=4088b92bf3b320fc

    ReplyDelete
  3. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  4. good luck misaki :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/09/giveaway-comel-by-syahirah-valiant.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  7. Hi, All the best k !
    Jom terjah sini jugakk~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. jalan jalan singgah sini. semoga ada ezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  11. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete