First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Misaki PureBlood | September 06, 2017 |

Misaki jarang join giveaway, so today I will join this giveaway by cute lil Pinky from Sarawak :) Sebab join? 

1. Nama blog ada buku dekat situ :3 that's why Misaki nak join

2. Sebab dah lama sangat tak join giveaway O.O

3. Since, ni first giveaway adik Pinky :3 So, untuk memeriahkan suasana :3 ehhhhh XD and boleh kenal-kenal dengan blogger baru O.O Tetiba :P

Anyway, kalau ada blogger yang nak join giveaway ni senang saja caranya:

1. Wajib menetap di Malaysia
2. Follow Blog Buku Pinky
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.

Senang saja kan? So, bolehlah korang join!!!

Ada hadiah menarik kalau join giveaway Blog Pinky ni ^_^ Ada hadiah reload, hadiah duit, bookmark magnet comel... Kalau korang peminat bookmark magnet bolehlah join. Mana tahu rezeki dapat bookmark magnet, walaupun hadiah saguhati ^^ 

Jangan lupa visit sponsor giveaway Buku Pinky :3 

Boleh check di blog Buku Pinky :D 
Hehehehe XD

I hope I win, tapi, kalau tak menang pun tak apa :3


GOOD LUCK untuk semua orang yang join!!!


17 comments:

  1. all the best , ccl baru follow sini #240
    jemput ke sini http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/09/menang-voucher-rm50-dari-printcious.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama...good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html?zx=4088b92bf3b320fc

    ReplyDelete
  3. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  4. good luck misaki :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/09/giveaway-comel-by-syahirah-valiant.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete