TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Misaki PureBlood | September 11, 2017 |

Salam tengah hari dengan muka yang mengantuk tulis post pertama hari ni. Baru baca komen Tengku Butang, katanya masih berjalan giveaway and esok hari last giveaway ni. Disebabkan Misaki dijemput (maaflah sebab tak terperasan ada post pasal giveaway sebelum ni) TT^TT SO, ni post kedua untuk hari ni.

Jangan lupa jenguk post Misaki yang satu lagi : WEIRD THINGS THAT I COLLECT

So, jangan buang masa. Jari jemariku cepatlah menaip. Kejap lagi nak kena tanak nasi O.o Dari tadi duduk depan laptop.


First of all, congratulation untuk TengkuButang!!! Sebabnya blog TengkuButang dah lebih dari 6 juta pageview O.o I'm so shocked!!! Wow!!! I think this month or next month maybe mencecah 7 juta. Mana tahukan :) Yang penting, target 6 juta dah sampai XD

Disebabkan pageview yang berjuta, TengkuButang buat giveaway ni untuk kita bloggers join. So, tunggu apa lagi. Jom join sekali dengan Misaki. Tahu tak, tarikh tamat giveaway ni esok (12. 09. 2017) !!! Jom jom usha syarat-syarat giveaway:

Lengkapkan 3 Syarat dibawah :

1.) Buat entri bertajuk "TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY" . 

2.) TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa letak backlink ke entri GA teman ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen dibawah ni.. 

3.) FOLLOW / LIKE / ADD /  KOMEN semua link dibawah ni ye! terima kasih semua.. 


TOLONG JUJUR YEA!



Follow Blog
❤ Tengkubutang  ❤ Fara Hanim  ❤ Syamimi Saad  ❤ Raden Galoh  ❤ Nurul Syahirah
❤ Nor Afdilah Lias


Follow Instagram
❤ Hypergrafix   IG   ❤ rika_jue  ❤ ohh_fara  ❤ syamimi8088  ❤ ainizulaikha  ❤ aujitihani.co  ❤ Tengkubutang IG ❤ syahoneykittyshoppe  ❤ cikza_com  ❤ kaki_travel_khairuddin IG   ❤ eintan_nurfuzie IG  ❤ Shaklee_Segamat IG  ❤ mawar_Biru89  ❤ afdilah17  ❤ thepinkybox2u  ❤ Shamiera Osment IG


Add / Follow Facebook 


LIKE FB Page

SILA RUJUK BLOG TENGKUBUTANG

Follow Twitter


Komen mana-mana entri di blog ini :

https://www.pendidik2u.my/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

SENARAI HADIAH -

- SENARAI PESERTA -
(akan di update kemudian)

 Pemenang akan ditentukan secara 
❤ Random.org

NOTA :
Thank You buat semua peserta yang sudi join, teman mohon maaf kalau banyak sangat korang kena LIKE n FOLLOW.. moga kepenatan korang mendapat ganjarannya.. doa2 kan yea..TQ sebab sudi join, 

Jom support GA TENGKUBUTANG ni!! =)

Uwarghhhh.. kali ni syarat banyak-banyak so I cannot edit anything takut terlepas pandang apa yang tak diletak XD

Selamat join giveaway kawan-kawan. Tangan Misaki lenguh menaip laju-laju dengan nak follow blog banyak-banyak :D Instagram online dah sememangnya dah buka. Twitter... Alamak.... Orang tak main Twitter lama mana dah. Akaun ada tapi tak berfungsi sangat. Takpe-takpe. Jom buka and follow XD

Maybe petang sikit or malam sikit baru nak blogwalking and komen entri-entri blogger yang dah follow untuk giveaway ni XD Komen dekat blog ni pun tak balas lagi O.o ahahahhaha

JOM JOIN guys!!! GOOD LUCK AGAIN!!!

2 comments:

  1. Assalammualaikum.. terima kasih yea sudi join Giveaway di blog Tengkubutang.com .. TB sangat-sangat hargai.. Alhamdulillah.. Giveaway telah TAMAT dan TB telah senaraikan list PESERTA yang join.. Jemput semak di --> http://www.tengkubutang.com/2017/09/senarai-peserta-tengkubutang-6-million.html .. kalau blog anda tercicir.. sila inform segera ya! InsyaAllah umum PEMENANG pada Hari Sabtu.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. CikLa dtg dr segmen yg sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    Good luck... Selamat bersegmen..

    ReplyDelete